Ai grija unde pui pe bord tichetul de parcare

Posted on 4th November 2011 in iovi, operatiuni service

tichet parcare

Unde poate ajunge un tichet de parcare

Tichetul de parcare, aceasta hartiuta nevinovata poate sa ajunga pe unde nici cu gandul nu gandesti. Cand spun asta am in minte doua experiente proaspete si reale din service.

Studiul de caz 1: Un client merge la aeroport dupa cinvea cu un Seat Cordoba. Bineinteles i-a tichet la intrare si il pune pe bord. Cumva acest tichet care se vroia sa fie pus pe bord ajunge sa alunece printre bord si parbriz in zona complet inaccesibila de sub bord. Fara a avea tichet la iesirea din parcare trebuie sa plateasca suma de 400 lei !!! Acesti bani i-a recuperat dupa ce a reintrat in posesia tichetului. Pentru a face asta a venit la iovi unde i-am dat jos tot bordul pentru a recupera tichetul de parcare.

Studiul de caz 2: Suntem rugati la service la iovi de un client sa verificam ventilatorul din habitaclu la o Octavia 2 deoarece produce zgmot mare la turatie maxima. Nu mare ne-a fost surpriza cand la paletele ventilatorului am gasit un…. exact, un tichet de parcare. Tichetul, pe cat de mic, intrase pe sub bord si s-a intepenit in ventilatorul de interior.

Sfatul meu e simplu… si nu e sa nu iti cumperi tichet de parcare :). In cazul in care masina are pe interiorul stalpului fata stanga acea clema speciala pentru astfel de biletele merita sa o folosesti. In caz contrar pune biletelul pe mijlocul bordului sau intr-o zona cat mai sigura – ai grija totusi sa fie la vedere, sa nu primesti amenda de parcare deoarece persoana care verifica tichetele nu vede dovada platii. Daca bănuiești că un astfel de tichet a infiltrat bordul mașinii tale ai grijă să mentionezi asta la următoarea vizită la service pentru revizie.

Articole similare:

Comments

comments

One Response to “Ai grija unde pui pe bord tichetul de parcare”

  1. TPark says:

    Sau, mai simplu, platesti parcarea prin SMS. CU siguranta telefonul nu se pierde asa usor:)



Pings responses to this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>