Al doilea training de la Ate

Posted on 15th October 2011 in intretinerea masinii, iovi

Pornind de la idea ca nimeni nu se naste invatat si avand in vedere ca tehnologia in domeniul auto se schimba intr-un ritm alert service-ul auto iovi este adeptul perfectionarii profesionale.

In perioada 13-14 octombrie am participat la Bucuresti la al doilea training tinut de reprezentantii producatorului de frane Ate:

D-nul Holger Dunzer - Trainer tehnic Ate în Europa Centrală şi de Est

D-nul Schink Gustav – Reprezentant Ate, VDO România

Trainingul a avut ca si participanti inca 8 colegi de breasla de la diverse serviceuri din tara acreditate ca si Centru de Frane Ate.

Tema principala a traningului a fost sistemul electric si electronic al autovehicolelor si in special partea electrica si electronica a sistemului de franare de la o masina: de la relee si senzori la unitati de comanda. Am aflat lucruri noi, mi-am reamintit unele si ne-am impartasit experienta cu restul cursantilor. Astept cu interes si urmatorul modul.

Victor MIRON

Articole similare:

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>