Intreaba Service-ul Auto Iovi ep 0 Pilot

Posted on 15th January 2012 in Intreaba Service-ul Auto Iovi

Salutare la toata lumea, eu sunt Victor si sunt consilier service driverfriendly la service-ul auto Iovi.
In urma cu un an am inceput blogul Iovi (iovi.ro/blog) si azi incep acest vlog, adica video blog. Inregistrez acest nou capitol deoarce m-am convins ca este mult mai de impact continutul video si deoarece vreau sa impartasesc cu voi din experienta si din expertiza service-ului auto iovi.
Acest video blog are tema generala “Intreaba Service-ul”. Astept intrebarile voastre despre masini si service-uri auto – date tehnice, curiozitati, how it’s made sau sfaturi. Se spune ca masina e buna pana cand se strica, asa ca daca aveti ceva stricat la masina si vreti o parere, un sfat sau vreti sa stii cum functioneaza acel sistem care e defect la masina voastra va rog sa imi trimiti un mail la victor@iovi.ro sau sa intrebati direct pe facebook pe wallul iovi (facebook.com/ioviservice) si o sa ma straduiesc sa va raspund intr-un mod cat mai driverfriendly si cat mai explicit.

 

 

 

 

Articole similare:

Comments

comments

3 Responses to “Intreaba Service-ul Auto Iovi ep 0 Pilot”

  1. matei ion says:

    salut victor am si eu oproblema cu un opel vectra b 1,8 16v din1999,nu isi mentine relantiul la pornire si chiar in mers cand pornesc ac sau caldura.motorul este x18xe1 si toti cu care am stat de vorba zic ca modelul acesta nu are supapa de reglaj mers in gol,nu stiu ce sa cred,da-mi un sfat,multumesc.

    • admin says:

      Salutare :) Sunt cativa pasi care trebuie facuti: diagnoza motor – verificat erori, verificat senzor temperatura lichid racire, verificat / testat / actionat supapa de mers in gol. Ar fi bine sa verifici si bujiile si compresia motorului. Nu ar strica sa verifici cum stai si cu incarcarea.

      Te rog sa ma tii la curent cu evolutia masinii.

  2. marcu florin says:

    salut,am o skoda fabia 1,2 din 2005si nu o mai pot porni.prima problema a fost ca nu mai tragea motorul.am fost cu ea la un sevis auto si a verificat toata partea mecanica si electrica,bujii,injectoare,bobine.compresie,senzori,intrun cuvint tot ce se putea verifica si totusi nu reusesc sa o mai pornesc,moare motorul aproape instantaneu cum dau sa accelerez.va rog o parere,un sfat ce as mai putea face.va multumesc



Pings responses to this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>