Biblioteca Service Auto IOVI

Posted on 26th December 2011 in iovi

Pe final de an fiecare ne conturam proiectele pentru anul viitor. Dupa un an 2011 in care am fost activi, ne propunem ca in 2012 sa facem si mai multe.
Primul proiect pe care il incepem o data cu noul an este Biblioteca IOVI, biblioteca de la care toti clientii Iovi pot imprumuta gratuit carti, manuale auto si CD-uri Audio.
Astfel vizita la service iti va aduce in plus posibilitatea de a afla lucruri noi. Lucrarile se vor imprumuta pe o perioada de doua saptamani cu posibilitatea de prelungire pe inca doua saptamani daca nu sunt alte persoane dornice de acelasi material.
Pe rafturile bibliotecii avem momentan:
- manuale de utilizare si reparare a mai multor modele de masini
- lucrari despre bunele maniere – carti din care am facut rezumate referitoare la bunele maniere in trafic pentru proiectul Pe drumul cel bun
- CD-uri Audio
- reviste auto

Pentru ca acesta biblioteca sa fie relevanta pentru tine te rugam sa ne spui (sub forma de comment la acest post) ce titluri ai vrea sa iti punem la dispozitie in biblioteca noastra. Ce ai citit / ascultat si recomanzi si altora sau ce ai vrea sa citesti / asculti?

De asemenea daca ai o carte pe care esti dispus sa o dai si altora noi te putem ajuta sa iti facem legatura cu posibilii doritori. Putem face asta in doua moduri:
- lasi un comment cu titlul pe care il poti imprumuta si o modalitate in care poti fi contactat si cei care doresc sa imprumute te vor contacta direct
- a doua varianta este sa “donezi” lucrarea bibliotecii Iovi si noi o vom imprumuta gratuit clientilor serviceului; in schimbul donatiei ne vom revansa in servicii auto :)

Asa cum ne-am straduit in ultimii ani la iovi, prin aceast nou proiect vrem sa consolidam si mai mult comunitatea clientilor iovi iti oferim ceva voloros tie, seful si clientul nostru :).

Asteptam cu mare interes parerea ta. Desigur că în cadrul bibliotecii putem să îți oferim gratuit și definitiv un exemplar de carte de service pentru mașina ta.

Articole similare:

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>