Clever Taxi, aplicatia de mobil pentru chemat taxi

Posted on 27th September 2013 in iovi

Clever taxi iti face viata mai usoara

clever taxi

Intr-un articol mai vechi scriam despre cum sa alegi un service auto. Am pus accentul pe faptul ca trebuie sa ai incredere in service-ul tau.

La fel e si cu o aplicatie de mobil. Eu personal am incredere in aplicatia Clever taxi deoarece ii cunosc personal pe realizatorii ei si sunt oameni de calitate.

Clever taxi e aplicatia prin care poti sa chemi taxi fara sa fie nevoie sa mai suni la dispecerat, sa astepti, sa iti spui adresa si sa astepti din nou. Plus ca mai trebuie si sa tii mana la ureche in tot acest timp. E foarte frustrant. Probabil Seth Godin ar pune chematul de taxiuri prin telefon in categoria this is broken.

Prin cateva apasari de buton ai comandat taxi-ul si poti sa vezi direct pe telefon o harta cu masina de taxi care se apropie de tine.

La Iovi zilnic chemam taxi-uri pentru clientii nostri care vin sa ne lase masina in grija pentru reparatii sau revizii. Cu ajutorul Clever taxi viata ne este mai usoara deoarece e ultra simplu si rapid sa chemam taxi. Asa ne putem concentra pe ce facem mai bine, servirea clientilor nostri.

Aplicatia Clever Taxi se poata downloada gratuit: de aici pentru Android, de aici pentru iPhone si de aici pentru Windows Phone.

Articole similare:

Comments

comments

comments: Closed tags: , , ,

Comments are closed.