Participam la Roblogfest

Posted on 24th March 2012 in iovi

La mai mult de un an de la inceperea acestui blog al nostru de la Iovi ne-am hotarat sa vedem cat e de relevant pentru voi ce am facut noi. Asa ca ne-am inscris la Roblogfest – un concurs national si anual de bloguri. Sigur noi ne-am inscris la categoria blog auto, unde concuram alaturi de alte 9 bloguri, multe dintre ele cu mai multi ani vechime.

Suntem singurul service cu blog inscris in aceasta competitie si suntem singurii care avem si video blog. Si mai suntem si extrem de curiosi cate voturi vom strange.

Daca consideri de cuviinta sa votezi pentru noi o poti face aici. Va fi nevoie sa iti faci cont daca nu ai. De asemenea daca iti faci cont iti recomandam sa votezi si pentru colegul nostru de la Stil Masculin.

Se va vota in doua transe. Pana in 27 martie e prima votare, daca trecem de aceasta faza ajungem in faza 2, care se voteaza din 29 martie pana in 3 aprilie.

 

Articole similare:

  • Nu sunt articole similare

Comments

comments

comments: 0 »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>