Driverfriendly sau prieten cu șoferul

Posted on 20th March 2012 in iovi

prieten cu șoferul

Prieten cu șoferul

Care-i treaba cu Driverfriendly?

De fiecare data cand ma gandesc la aceasta formulare de driverfriendly imi vine sa zambesc. Mi-a venit anul trecut intr-un moment de inspiratie si sigur a aparut avand model conceptul de userfriendly din IT. Daca soft-urile si dispozitivele pot si e  bine sa fie userfriendly – prietenoase cu utilizatorul, atunci un consilier de service e normal sa fie driverfriendly, adica prieten cu soferul.

Oricare ar fi nivelul cunostintelor tehnice ale unui sofer e de bun simt sa gaseasca la service-ul la care merge sa i se rezolve o problema la masina, sa gaseasca acolo o persoana in primul rand pregatita :) dar in acelasi timp respectoasa, prietenoasa si care e constienta ca clientul din fata lui nu e toata ziua printre masini ca si el.

Chiar daca eu am adaptat acest concept de driverfriendly imi doresc sa fie folosit de cat mai multi colegi de breasla; sa foloseasca si sa creada in ideea din spatele numelui si nu neaparat sa si-l treaca pe careta de vizita cum am facut eu.

Mai mult decat atat si colegii de trafic pot avea intre ei o atitudine driverfriendly si mai departe fiecare din noi putem fi humanfriendly si chiar si mai departe vorbim de lifefriendy. Fiecare om de langa noi, chiar daca ne e strain, poate deveni cel mai bun prieten.

Articole similare:

Comments

comments

comments: 2 » tags: , ,

2 Responses to “Driverfriendly sau prieten cu șoferul”

  1. Raul Roxana says:

    felicitari pentru acest nou concept :)

    dezmembrari auto

  2. gamma broker says:

    Felicitari pentru initiativa. Sper sa fie adoptata de cat mai multi, curand…Pings responses to this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>