Urmeaza Autodiga Cluj 2011

Posted on 12th June 2011 in evenimente

Dupa o serie intreaga de evenimente la Cluj-Napoca, de la TIFF la Howtoweb si multe altele, a venit si randul industiei auto sa se manifeste. Astfel in perioada 17 – 19 iunie 2011 va fi la Cluj, la Expo Transilvania, a doua editie a Autodiga Cluj.

Programul si incrieri gasiti aici http://www.asar.com.ro/?p=173

Sunt mai multe conferinte foarte interesante, printre ele amintesc: “Retele si concepte de service / Solutii software pentru service-uri”, “Solutiile oferite de Asociatia Specialistilor Auto din Romania la problemele service-urilor auto si relatia acestora cu furnizorii si Asiguratorii – Daniel Schuszter si Victor Balas” si “Solutii de service-are sisteme Common Rail – Dan Rotaru”.

Astept cu nerabdare sa vad cati colegi de breasla vom participa, ce discutii se vor porni si ce noutati va aduce expozitia si expozantii, mai ales ca anul trecut eram in concediu cand a fost prima editie de Cluj a evenimentului.

 

Articole similare:

Comments

comments

comments: 0 » tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>