Fragment din One Tree Hill – you bring something broken and you fix it up

Posted on 16th July 2012 in iovi, operatiuni service

Încep cu o mărturisire şocantă și pentru mine. Am petrecut mulți ani la început de 20+ uitâdu-mă la (prea) multe seriale. Am făcut-o pentru că era la îndemână, pentru că serialele sunt seducătoare și ușor de urmărit. Am încetat să mă uit așa mult pe măsură ce mi-am dat seama că mă trăiesc ele pe mine și nu eu viața mea. Mi-a găsit totuși timp și să scriu pe blog :)

Sigur că am și învățat lucruri utile și frumoase. Secvența de mai jos din serialul One Tree Hill m-a inspirat foarte tare când am văzut-o. Mi-a adus aminte de pădure, pe care nu o mai vedeam din cauza copacilor.

Mirarea și atitudinea copiilor este întotdeauna naturală și contagioasă. Concluzia sinceră a lui Jamie că îi place în service pentru că aduci un lucru stricat și îl repari, îl faci să funcționeze este destul de profundă, mai ales în contextul mai mare al vieții la care face aluzie toată scena.

Și mie îmi place!

Victor MIRON

Articole similare:

Comments

comments

3 Responses to “Fragment din One Tree Hill – you bring something broken and you fix it up”

  1. Claudiu says:

    De-ar fi si in viata la fel, un loc in care duci orice stricat si se poate repara..

  2. Vlad says:

    Buna seara,

    Doresc sa cumpar un link in blogroll (iovi.ro/blog/). Daca sunteti interesat astept un email.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>