sad-woman-near-broken-car-waits-assistance-her-down-road-side-44115208

Iubitul meu mă scoate din parametri

Posted on 9th February 2015 in iovi

Iubitul meu mă scoate din parametri.

Am șaisprezece ani și se așteaptă de la mine să mă comport ca la douăzeci. Eu înțeleg că suntem într-o relație de lungă durată și că nu ar trebui să mă supăr așa de tare când merge cu altele. Dar cum se așteaptă să fiu? Să mă bucur când îl văd că merge cu acea damă de companie?

El zice că nu înseamnă nimic pentru el, că e ceva pur profesional. Rațional are sens ce zice dar tot mă doare și mă simt aiurea. Îl văd cum o mângăie și îi simt al ei miros când, la sfârșit de săptămână, își amintește de mine.

Oare el cum s-ar simți dacă m-aș fățâi și eu cu alții? Vreau să îl văd cât de liniștit ar fi dacă aș începe să torc lângă altcineva. Sau dacă, și mai rău, aș începe să respir greu și să mă înfierbântez când altcineva are o sclipire aparte în ochi. Ar mai sta liniștit dacă aș face pe altul să zboare?

Ce să mai spun că e acea perioadă când trebuie să am grijă de mine? Atunci devine irascibil, îl văd că e posomorât și e clar că nu are chef de mine. De parcă mie îmi convine că așa stau lucrurile.

Iubitul meu mă scoate din parametri. Nu e ușor să fii mașină.

Articole similare:

  • Nu sunt articole similare

Comments

comments

comments: Closed

Comments are closed.