Marea COLECTIVizare a blogului iovi :)

Posted on 10th October 2011 in iovi

Blogul acesta se vrea un blog colectiv. Cu siguranta multi dintre voi stiti lucruri pe care nici eu nu le stiu despre masini – desi stiu ca pare imposibil ;).

Provocarea mea pentru tine este sa scrii ceva interesant si util despre masini, condus, legislatie, asigurari, modul in care iti intretii masina, aplicatii si gadgeturi care te ajuta sa folosesti mai bine si mai eficient masina. Ar fi foarte interesant chiar o evaluare / recenzie a propriei masini si gradului de multumire pe care il ai fata de ea, ce iti place la ea (sau el – bolidul :D ), cat te costa intretinerea, ce probleme ai avut si cum le-a rezolvat intr-un mod eficient si convenabil serviceul auto iovi – sau chiar si alt service, fie… De mare interes pot si marturii legate de evenimente din industria auto la care participi chiar ca si vizitator.

Mail mult decat atat, toti cei care trimit un articol / post pentru al publica pe blog la adresa office@iovi.ro vor primi din partea noastra o carte de service. Articolul cel mai citit, commentat si vizualizat din aceasta luna va primi un schimb si echilibrat gratuit de anvelope - ca e sezonul si oricum trebuie sa le schimbati pana la 1 octombrie, mai ales daca aveti cu ce.

Asadar dragi tovarasi va invit sa va puneti talentul de scriitori in practica, sa deveniti vedete si sa oferti informatii valoroase pentru ceilalti tovarasi de trafic. Sa pot sa eliberez si eu cuvantul colectiv dintre parantezele din subtitlu.

Victor MIRON

Articole similare:

Comments

comments

comments: 1 » tags: , , ,

One Response to “Marea COLECTIVizare a blogului iovi :)”

  1. Florin Simon says:

    Referitor la echiparea autovehiculelor cu anvelope de iarna,ca tot vine sezonul,e foarte bine ca acestea sa existe,sunt intradevar de mare folos,chiar daca nu e zapada sau polei de carosabil,doar din pricina temperaturilor scazute,undeva sub 7 grade-aprox. pentru siguranta in trafic.Pana aici toate bune.Cu privire la acordarea de amenzi pentru cei care provoaca blocaje in trafic datorita lipsei acestor anvelope incap dubii.Ce se intampla daca,luati prin surprindere ca de obicei,autoritatile nu reusesc sa curete zapada de drumuri (mai ales cele secundare-alei,intrari-iesiri din parcari sau spatii publice),sa nu pomenim de vreun DN dificil gen Tihuta,Piatra Craiului,Calea Turzii,Dealu Negru,Rasnov,Cheia,Meses,Mesteacan…. si multe multe altele?Pe acestia cine-i amendeaza si care e valoarea amenzilor(daca se aplica) si mai ales unde merg banii din amenzi?Parerea mea e ca in primul rand ar fi necesar sa avem drumuri puse la punct,parcari suficiente in orase,drumuri judetene practicabile,autostrazi(asta e doar un vis),conditii normale in orice alta tara,si abia dupa aia sa penalizam pe cei ce nu respecta conditiile.
    Acestea fiind spuse,va doresc tuturor soferilor o iarna usoara si drumuri asfaltate.



Pings responses to this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>