Service Auto IOVI la School for Startups Romania

Posted on 20th October 2011 in iovi

School for Startups

Ma bucur ca am participat la School for Startups

S-a intamplat si asta din fericire. School for startups e o scoala pentru companii  la inceput de drum sau pentru companii care vor sa se dezvolte – sa zicem ca aici am considerat ca se potriveste serviceul auto iovi.

School for startups este o scoala din Anglia pornita si sustinuta de Doug Richard, un antreprenor in serie cu mare experienta, un dragon din Dragon’s Den. School for Startups Romania se afla la prima editie si are ca mentori principali pe Doug Richard si pe leul nostru Marius Ghenea. Acesti doi oameni cu greutate in antreprenoriat ne-au invatat de la inceputul anului pe un numar de peste 200 de participanti ai programului cum sa pornim si sa dezvoltam un business.

Informatii teoretice noi nu am obtinut foarte multe insa la nivel practic lucrurile stau altfel. Ajunge sa spun ca in cele 3 bootcamp-uri de pana acum am invatat mai multe decat in 3 ani de Facultate de Business. Asadar e foarte constructiv ca am participat (si particip) la acest program si recomand pentru oricine aflat la inceput sau care vrea sa isi mareasca businessul.

In plus am avut sansa sa particip la S4S alaturi de oameni destepti, interesanti si business friendly. Pot sa spun asta atat despre colegii din seria de la Cluj-Napoca cat si despre colegii din Bucuresti deoarece am participat la al treilea bootcamp acolo. Cred ca ati dedus ca programul se desfasoara anul acesta in 2 locatii, insa participantii sunt din toata tara.

Unul din lucrurile cele mai utile pe care le-am castigat la S4S e ca am inteles mai multe modele de business decat stiam si de asemenea am reusit sa constientizez ca foarte multe lucruri sunt posibile si ca merita sa constientizezi piata globala si nu doar cea locala. Bineinteles ca am avut din nou ocazia sa analizez si conceptul de exit din business.

Am inteles importanta de a cunoaste modul de functionare a mai multor piete si domenii si am invatat ca nu e nevoie sa reinventezi roata deoarece exista multa sursa de inspiratie in businessuri de cu totul alta natura.

Despre organizare, infrastructura si platforma online nu am decat cuvinte de lauda. Asadar daca ai ocazia si posibilitatea iti recomand sa te antreprenorizezi la S4S Romania :).

 

Articole similare:

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>