Recomandare si testimonial de la client – un motiv de mare bucurie

Posted on 29th June 2011 in iovi

Recomandare si testimonial de la client

Recomandare si testimonial de la client

Asa cum un profesor se bucura si se simte util cand vede ca un elev / student al lui a evoluat, asa cum un cercetator trebuie sa se simta cand incepe sa aiba rezultate pozitive in domeniul lui, tot un astfel de sentiment de implinire si multumire simt si eu cand am oportunitatea de a primi o marturie (bineinteles ma refer aici la cele pozitive) de la un client multumit al serviceului.

Pe langa avantajele / recompensele financiare ale fiecarui domeniu toti cred ca avem nevoie sa ne implinim si aceste nevoi mai “elevate” de recunoastere. Dar de ce scriu toate acestea? Pentru a multumi in primul rand tuturor celor care nu doar au fost multumiti de lucrarile serviceului auto iovi ci au si reusit sa isi faca timp sa lase o recomandare scrisa. In al doilea rand vreau sa lansez o invitatie tuturor care citesc acest mic post de a isi arata aprecierea si recunoasterea fata de cei apropiati, fata de colegii de munca si bineinteles fata de furnzorii lor de servicii :).

Articole similare:

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>