de ascultat în mașină: Motivație și succes by Lorand Soares-Szasz

Posted on 21st December 2011 in iovi, recenzii de carți audio

Acest post deschide o nouă rubrică pe blog: recenzii de cărți audio sau, cum e cazul ”Motivație și succes” al lui Lorand Soares-Szasz, recenzii de CD-uri motivaționale.

Majoritatea dintre noi ascultăm muzică sau emisiuni de la radio în mașină. O alternativă interesantă este să ne delectăm cu informaţii relevante pentru noi: o carte în format audio, un curs de limbă străină sau un CD audio (auto)motivaţional.

Pe Lorand, autorul şi vocea acestui material, am plăcerea să îl cunosc personal şi am avut şansa să particip la mai multe traininguri şi workshopuri ţinute de el. Am învăţat multe de la el şi sunt plăcut impresionat de capacitatea lui de a educa şi de a se autoeduca.

“Motivaţie şi succes” conţine 19 track-uri pline de inspiraţie, motivaţie şi care îţi dau de gândit. Faptul că sunt concise (durata lor e intre 1 şi 2 minute) e foart util pentru cazul în care ascuţi CD-ul în traficul din oraş sau pe distanţe scurte. Nu trebuie să te concentrezi să reţii un întreg fir epic şi eşti expus la o serie de idei pozitive contagiose.

Multe din track-uri au ca temă centrală încrederea pe care trebuie să o cultivi, încredere în tine, în afacerea ta şi în munca ta. Lorand accentuează valoarea şi importanţa muncii. De asemenea ne îndeamnă în repetate rânduri să fim atenţi la detalii şi să încercăm să vedem fiecare lucru dintr-o perspectivă nouă, diferită, să vedem ceea ce alţii nu văd.

Chiar dacă multe din ideile pe care ni le transmite Lorand le-am mai auzit în altă formă el reuşeşte să le transmită într-un fel care pe mine cel puţin m-a inspirat. Aşa că vă recomand CD-ul “Motivaţie şi succes” şi vă îndrum să vă gândiţi că în titlu ar putea să mai fi trecut şi cuvântul inspiraţie.

În încheiere vă invit să îmi recomandaţi şi alte materiale audio care s-ar preta ascultării în maşina. Vreau să publicăm aici pe blog cât mai multe recenzii de CD-uri audio şi subliniez că invitaţia este, dacă puteţi, să scrieţi chiar voi recenziile pentru a fi publicate aici.

Mai poți face și alte lucruri interesante în mașină pentru a călători cât mai plăcut.

Victor MIRON

Articole similare:

Comments

comments

comments: 0 » tags: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>