Iovi sponsor la TEDxEroilor

Posted on 11th December 2011 in Campania "pe drumul cel bun", evenimente, iovi

Am auzit prima data despre TED de la Mihai DOBROVOLSCHI la radio. Asta era in urma cu vreo doi ani. Pentru cei care nu stiu, conferintele TED au inceput in America acum 25 de ani si aduna oameni care au ceva relevant de spus in domeniile Tehnologie, Entertainment si Design – de aici acronimul TED. Evenimentul a luat amploare globala, gasiti foarte multe discursuri online pe TED.com si pe scurt promoveaza ideas worth spreading.

Informatiile si ideile de pe ted.com sunt, vorba lui Codin, brain food

:). Pentru mine sunt si o sursa foarte importanta de inspiratie.

Revenind in ograda proprie, iovi a ajuns sa inceapa campania pe drumul cel bun dupa TEDxBucharest din 11.11.2011 asa ca suntem legati si recunoscatori ted-ului direct. Astfel a fost natural sa vrem sa sustinem TEDxEroilor, eveniment dedicat comunitatii in care ne desfasuram activitatea.

TEDxEroilor a fost ieri, 10.12.2011, la cinema Victoria si a avut tema pay it forward, da mai departe. Au urcat pe scena Cornelius Brody (iQuest), Șerban Țigănaș (arhitect), Simona Baciu (Scoala Internationala Cluj), Adrian Florea (trainer), Raluca-Ioana van Staden (chimist), Vasile Dâncu (sociolog), Miriam Cuibus (actrita), Nicolae Hâncu (medic) si gazda a fost Marian Hurducaș (Radio Cluj). Evenimentul a fost incununtat sigur de persoanele din sala, oameni de calitate si care au venit dornici sa schimbe idei si sa se cunoasca unii cu altii.

Intr-un timp (speram scurt) vom putea vedea discursurile online si astfel le vom putea da mai departe.

Un alt aspect important al evenimentului a fost faptul ca toti participantii au primit la check-in cate un sticker din cadrul proiectului pe drumul cel bun si speram sa fie inspirati majoritatea sa dea mai departe invitatia la bunele maniere. In principiu autocolantele sunt gandite sa fie lipite pe masina dar puteti fi creativi, am auzit un caz in care mesajul “Rabdarea incepe cand nu mai ai rabdare” a fost lipit pe usa unui birou de companie din domeniul IT.

Inchei cu invitatia spre a da mai depate fiecare (om sau companie) ce are (mai bun). Pe stradă fiecare putem să ne antrenăm și exersăm curtoazia.

Victor MIRON

Articole similare:

Comments

comments

One Response to “Iovi sponsor la TEDxEroilor”

  1. Nicoleta says:

    am fost la TEDx, a meritat fiecare banutz, la anul sunt prezenta iarasi



Pings responses to this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>