VW Touran la recenzie

Posted on 29th August 2013 in car review

VW Touran

Deja am depășit un an de zile de când conduc un Vw Touran. Am cumpărat-o cu 10.500 de euro din târgul de mașini din Cluj, înscrisă, la vârsta de 98.456 km (sper că reali) și acum a ajuns la vârsta de 113.580. E prima mașină personală, de care m-am îndrăgostit la prima vedere. Pot spune cu mâna pe inimă că a fost dragoste la prima vedere deoarece are cutie automată DSG.

VW Touran

De când eram elev la școala de șoferi uram schimbătorul de viteze pentru ca, la schimbarea oricărei trepte de viteze trebuia să mă uit în jos să o nimeresc. VW Touran are o motorizare de 1,9 L TDI cu o herghelie de 105 cai, facelift, 7 locuri, dublu climatronic, 6+1 viteze, pilot automat, torpedou refrigerant, 4 geamuri electrice, oglinzi electrice, închidere centralizată, ABS, ESP, 10 airbag-uri, jante aliaj, sirocou/încalzire auxiliară.

În iulie a.c. am ieșit prima dată cu ea din țară cu destinația Grecia. Un traseu destul de bun, aproape numai pe autostradă, aprox 800 de km, cu bagaje, 2 persoane în mașină am scos un consum mediu de 5,9, iar un consum de oras ajunge la 7,8 – 8. În concluzie o mașină economică respectând toate modurile de a reduce consumul de combustibil.

Din privința pieselor de schimb pentru VW Touran nu pot spune nimic deoarece nu am schimbat nimic la ea până acum (sper ca și de acum în colo), doar cele consumabile: distribuție, ulei, filtre și 3 becuri aproximativ 2100 RON.

Pot spune ca sunt foarte mulțumit de VW Touran, chiar dacă unii spun că îi o mașina mare, de familie și cu un motor de tip BLS un pic cam gingaș (asta numai de pe forumurile de specialitate am aflat).

Recenzie de VW Touran scrisă de Elvis Dascălu. Scrie și tu o recenzie a mașinii tale, avem concurs!

Articole similare:

Comments

comments

comments: Closed tags: , , , , ,

Comments are closed.